Büşra İsminin Anlamı ve Ayrıntılar
| Cinsiyet | Köken | Görüntülenme |
|
|---|---|---|---|
| Kız | Arapça | 79304 | Katılım Sayısı : 1578 |
Anlamı
Müjde, sevinçli haber
Ekleyen : Admin
Yorumlar (47)
Benim adımda büşra bende ismimi çok seviyorum ama benim ismim genelikle çok kişilerde bulunuo burda da tam 37 bilemedim 38 kişinin adı büşra erkekler hariç:)ismimi o kdar çok seviyorum ki anlatamam ismimin anlamınıda o kadar çok araştırdım çok zor buldum anlamıda çok hoşuma gitti müjdeliyici genelikle müjde vermem ben:):).
Benim ismimde büşra benc dünyada en çok büşra ismi varve ben ismimden çok memnunum.
İsmimi çok beğeniyorum anlamı müjdeleyici çok güzel bir ismim var.
Ben büşra adını sevmiyorum benim adım büşra adımdan nefret ediyorum.
2 gün önce kızım oldu ve büşra adını koyacağız inşallah.
Büşra ismini aslında bende seviyorum çok güzel bir isim bu ismi herkese öneriyorum.
Büşra isminin anlamı müjdeliyicidir ve bende ismimimi çok beğeniyorum aslında herkes ismini beğenmelidiir. Çünkü hiç kimsenin ismi sizinki kadar güzel değildir bu yüzde ismimi çok beğeniyorum.
Ya benim adımda büşra aslında benim adım candan olcakmıştı babannem büşra koymuş eskiden ismimi çok severdim şimdi hiç sevmiyorum ama benim sevgilim çok beyeniyor ismimi.
Benim adım büşra adımı çok seviyorum.
Benim adım büşra aslında çok güsel bir isim müjde ve seinçli haber anlamına geli neyse by bay:) .
Benim adımda büşra ben kendi ismimi sevmezdim ama arkadaşlarım benim ismimi beğenir neyse esas konu büşranın anlamı müjde diye biliom burdan arkadaşlarıma sevgiler onları öpüyorum byee:d .
Büşra isminin anlamı müjdeleyici demek bende ismimi çok seviyorum ama diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum tabikide sadece sizde değil bi tek büşra ben miyim?hayır dimi bir tek büşra siz de değilsiniz ee o zaman. Tabikide başkalarında olacak yanii .
Benimde adım büşra adımı çok seviyorum adaşlarıma selam sizide cok seviyorm öpücükler bbyy.
Benim adım büşra ismimi çok beğeniyorum ama çok kulanıldığı için fazla hoşnut değilim.
Beni adım da büşra ismimi seviyorum ama çok yaygın elazığda kimse de bulunmayan bir isim olması daha iyi olurdu ama ne yapalm çok fazla.
Benim adımda büşra büşra isminin anlamını araştırınca müjde sevinç haber olduğunu okudum bencede öle bana öle geliordu zaten. .
Ben büşra kendi ismimi çok seviyorum bu ismi bana veren annemi ve babamıda çok seviyorum.
Yaw bence bu dünya üzerinde çok büşra var ama güzel bi isim bence koyun ben çok memnunum :d:d:d .
Ben büşra ismini çok seviyorum çünkü benim isimim.
Benim ismimde büşra. Büşra isminin anlamı çok güzeldir. Müjdeliyici demektir. Bence büşra ismini taşıyan kişilerden %90’ı sevecen,güleryüzlü,iyiniyetli,akıllı ve de çok güzel olurlar. Burdan bütün büşra arkadaşlarımı candan öpüyorum.
Bizim adımızda büşra biz ismimiizden çok memnunuz. okulumuzdaki kız öğrencilerden yarısının ismi büşra. Hatta adımız kur’anda bile geçiyor. Selametle kalın. Allah’a emanet olun. bye.
Ben ismimden memlunum. Hem modern bi isim hemde anlamı cok güzel +buzamana kadar tanıdığım bütün büşralar güler yüzlü sıcak kanlı olurlar ben dahil :_).
Benim adım büşra;)adımı hiç sevmiyorum bir an önce nüfuz cüzdanımdanda değiştireceğim. Bye;).
Büşra ismi sizce nasıl? bence çok güzel.
Adım büşra ismimi çok begeniyorum anlamıda çok güzel müjdeliyici haber by.
Ünlüler (1)
Büşra Pekin - Oyuncu.